🚘 JAYJAY BOSKE over omgaan met VEEL & WEINIG GELD, ONDERNEMEN & SOCIAL MEDIA | #3 Madelon Navigeert

  Open with LBRY

Welkom bij de derde aflevering van Madelon Navigeert! In deze aflevering spreek ik met JayJay Boske over hoe belangrijk het is om de juiste mindset te hebben om successen te behalen en wat de invloed is van een verkeerde mindset. Zo was hij één van de weinige Nederlandse rugby spelers die het schopte tot internationaal rugby speler, maar belandde uiteindelijk weer op de ladder bij het schoonmaak bedrijf van zijn vader. Ondanks dat zijn eerste carrière hem niet bracht waar hij wilde komen, heeft hij z'n tweede carrière tot een enorm succes weten te maken. Hij is nu presentator, maar bovenal (online)ondernemer. Met het YouTube kanaal genaamd DAY1 weet hij maar liefst 300.000 abonnees wekelijks te plezieren met nieuwe content over auto's, sport en ondernemen. Met hem praat ik over omgaan met geld. Van veel tot weinig geld, Jayjay heeft het meegemaakt en legt ons de verschillen uit. Ook spreken we hem over het online ondernemerschap, omgaan met negativiteit op YouTube en het inzetten van sociale media.

In Madelon Navigeert spreek ik bekende economen, journalisten en topondernemers. Met hen praat ik over geld, de economie en financiële vrijheid, om de kijker te inspireren en bewust te maken van financiële gezondheid. Ik neem je mee op een bijzondere reis langs sparen en investeren, inflatie en deflatie, kopen en huren en langs winst en verlies.

Vergeet niet te abonneren en te klikken op het belletje om geen enkele aflevering te missen. Ik wens je alvast veel kijkplezier en een fijne reis 👉🏻 https://bit.ly/AbonnerenMadelonVos

💡 Jayjay Boske
▪️ Website: https://day1lifestyle.com
▪️ Instagram: https://www.instagram.com/jayjayboske/
▪️ YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrnxBXXnFA3ZCHsh2mzqHag

📺 Volg mij via:
▪️ https://www.madelonvos.nl
▪️ https://bit.ly/InstagramMadelonVos_
▪️ https://bit.ly/AbonnerenMadelonVos

🚀 In samenwerking met:
▪️ BOTS by RevenYou: https://bit.ly/RevenyouMadelonVos
▪️ Story Waardenburg BMW: http://bit.ly/StoryBMWMadelonVos
▪️ Productie: House of Yellow: https://www.houseofyellow.nl/

📩 Contact
▪️ contact@madelonvos.nl
______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt!
👉🏻 https://bit.ly/AbonnerenMadelonVos

Veel liefs,
Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer: Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impa
...
https://www.youtube.com/watch?v=BtvAdxZhknM