Willemijn van Brenk: “Ieder kind moet op hetzelfde moment, hetzelfde trucje doen”

  Open with LBRY

Een leescrisis onder Nederlandse jongeren baart taalexperts grote zorgen. Basisscholen bevestigen het beeld van toenemende laaggeletterdheid die met de schoolsluitingen tijdens de coronacrisis nog groter is geworden. Willemijn van Brenk was voormalig docente Nederlands tot februari dit jaar, maar verliet het onderwijs uit onvrede over het systeem.

Wil je de hele uitzending van vrijdag 16 september terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-16

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=7Lwobm0tXU4