Wij moeten je iets vertellen...

  Open with LBRY

Vanavond wordt een harde lockdown afgekondigd die zal duren tot 14 januari aanstaande. En dus hebben wij deze ochtend alles uit onze handen laten vallen en zijn we direct gestart met de voorbereidingen voor een nabeschouwing van de persconferentie maar helaas. Werkelijk alles zat tegen. Gasten hebben al etentjes of zitten in het buitenland en een programma zonder gasten is zinloos. "Ik neem aan dat jullie geen behoefte hebben om 1.5 uur naar mijn mening te luisteren", zei programmamaker Flavio Pasquino in de korte video.

Geen nabeschouwing ;-(

Daarom hebben wij met pijn in het hart zojuist besloten om geen nabeschouwing te maken want we doen het goed of niet. We wensen iedereen, ondernemers, gedupeerden van dit fatalistische beleid heel veel sterkte en mensen...spreek je uit maar bewaar de rust want met agressie bereiken we helemaal niets en sterker nog...het werkt contra productief.

Nogmaals, heel veel sterkte en een fijn weekend samen met je dierbaren.

Helpen

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=6GDdQqjxukw