Wat je niet mocht zien van Youtube! Bekijk het snel…

  Open with LBRY

De link: https://rumble.com/verq0d-verkiezingen-benvloed-zegt-wybren-van-haga.html

Dit was de intro van een - door Youtube verwijderde - uitzending met Wybren van Haga en Jorn Lukaszczyk waarbij we - naast de betrouwbaarheid van de verkiezingen - ook de lange arm van big tech aan de kaak stelden.

We zijn nu bezig om dit juridisch aanhangig te maken en intussen staat de video op ons Rumble account. Deze uitzending is nog veel te weinig bekeken en dat is zonde want de uitzending was zeer urgent en ze verdient jouw aandacht.

We willen je dus vragen om alsnog de moeite te nemen om naar de uitzending te kijken en je af te vragen hoe betrouwbaar je deze verkiezingen vond, zeker met de kennis van nu.

Dat kan via onderstaande link:

https://rumble.com/verq0d-verkiezingen-benvloed-zegt-wybren-van-haga.html

Ook willen we je vragen om je oordeel te vellen of wij hier "medisch misleidende informatie" hebben verspreid, zoals Youtube het formuleerde.

En tot slot willen we je vragen om de boodschap die volgt ook even te bekijken want we hebben een plan voor de toekomst...en wie weet...kun jij ons daarbij ondersteunen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews
Telegram: https://t.me/blckbxtv
Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews/
Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=M6Fx5wY3RA8