Wat als je been preventief is afgezet? Ben je dan toch dankbaar vanwege de goede intenties?

  Open with LBRY

Wat als je been preventief is afgezet? Ben je dan toch dankbaar vanwege de goede intenties?

Die vraag stelt mediastrateeg en corona-maatregelen-scepticus Stefan Noordhoek in een korte en leerzame video.

Wat als jouw arts preventief je been zou afzetten vanwege een ingegroeide teennagel? Zou je dan dankbaar zijn vanwege zijn goede intenties? Zou je dit dan zien als goed leiderschap gezien het voorzorgprincipe? Waarschijnlijk zou je woest zijn. Feitelijk doet ons kabinet niet anders. De nevenschade van de preventieparadox is zo exceptioneel groot, dat we ons de vraag moeten stellen of het middel niet erger is dan de kwaal, aldus Stefan Noordhoek die wederom een authentieke bijdrage levert aan het content arsenaal van blckbx.

Binnenkort komt Stefan met meer van dit soort korte video's waarin hij met beeldende metaforen de chaos en verwarring probeert behapbaar te maken.

Dit is de link naar het Blog van Stefan Noordhoek: https://stefannoordhoek.medium.com.

Mocht je Stefan willen bereiken voor werk gerelateerde vragen rondom zijn media strategische activiteiten dan kan dat via: https://www.zzesto.com.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een "next step" te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; - burgerrechten in een spuitje - de surveillance toename - de testsamenleving - stigmatisering van andersdenkenden - polarisatie - de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk
...
https://www.youtube.com/watch?v=fJ5hdsFmZyE