Waarin het partijkartel onderzoek naar het lekken van de Prinsjesdagstukken blokkeert. Omtzigt boos.

  Open with LBRY

Uit de regeling van werkzaamheden van 6 september 2022.
Van Dijk (SP) doet, mede namens Renske Leijten een alleszins redelijk voorstel om te onderzoeken hoe het kan dat nu alweer delen (alleen het positieve deel) van de Prinsjesdagstukken gedeeld zijn met de pers. Net als het telkens lekken van de Coronamaatregelen naar de pers door de Ministerraad wordt hierbij telkenmale de gehele oppositie geheel buitenspel gezet en voor voldongen feiten geplaatst. Waarschijnlijk is dit lekken zelfs strafbaar alleen doet niemand er wat tegen...... Hebben we nog wel een democratie...?

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=SdDoLMUhUkQ