Vanavond LIVE op www.blckbx.tv. Nabeschouwing direct NA de Persconferentie!

  Open with LBRY

Nabeschouwing (livestream) direct na de Persconferentie! Analyses, interviews, duiding & troost in tijdens van een morele crisis...

Vanavond (2 november 2021) zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge ons weer de duimschroeven gaan aandraaien middels een persconferentie die om 19:00 uur start.  

De BLCKBX studio is nog in aanbouw dus we gaan vanaf de redactievloer met een select gezelschap de pijniging aan. We gaan kijken naar deze persconferentie op de tv’s in de redactieruimte en dat zal de nodige emotie oproepen. Maar we gaan ook stoom afblazen in de nabeschouwing die we liverstreamen vanaf de plek waar BLCKBX binnenkort haar dagelijks nieuws produceert.

 Veel gasten

Samen met Sietske Bergsma doet programmamaker Flavio Pasquino de presentatie. “We verwachten veel interessante gasten; artsen, politici, rechtsfilosofen maar ook gewone burgers zoals jij en ik. We gaan napraten en proberen een beetje hoop te bieden in bange tijden want we zullen het toch met elkaar moeten doen”, aldus Pasquino die een morele plicht voelt om mensen die ontredderd zijn juist nu een beetje houvast te bieden.

Waar kun je het zien?

De nabeschouwing is live te volgen vanaf ons platform www.blckbx.tv maar ook direct op ons YouTube en Facebook kanaal. De stream zal doorgaan zolang de voorraad strekt ;-).

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   - https://t.me/blckbxtv

Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:
...
https://www.youtube.com/watch?v=ec9ldF3EGqw