Update nieuwe BLCKBX Studio. “We zijn er bijna” vertelt nieuwe Uitvoerend Producent...

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/update-nieuwe-studio

Het is bijna half december en tijd voor een update van de nieuwe BLCKBX Studio. Wat in maart 2021 begon met een succesvolle crowfundingcampagne leidde tot iets heel moois...de next step....en de bouw van een heuse nieuws- en actualiteiten studio met grote ambities.

Lester Rietveld

Programmamaker en oprichter van BLCKBX Flavio Pasquino praat vandaag met de mannen die de uitvoering voor hun rekening nemen, Lester Rietveld en Ruben Heere. Rietveld studeerde afgelopen jaar af aan de Nyenrode Universiteit en behaalde de titel MSc, master of science in finance en mag daarmee officieel Drs. en Ing. voor zijn naam zetten. De pas 27 jarige duizendpoot staat als operationeel manager met zijn poten in de klei door zowel de verbouwing te coördineren als HR en finance te runnen maar ook de nodige productionele en redactionele werkzaamheden erbij te pakken.

Uitvoerend Producent

Nieuwkomer Ruben Heere viel meteen met zijn neus in de boter en kon als Uitvoerend Producent aan de bak met diverse live uitzendingen zoals de nabeschouwingen die we al enige tijd na de persconferenties uitzenden. Deze video geeft een inkijkje in waar we staan maar ook wat er allemaal gedaan is.ding is zeker door de vele vrijwilligers en professionals die mee bouwden aan de nieuwe studio.

Vacatures!

Ruben Heere roept in de uitzending ook nog op om de vacatures in de gaten te houden want we zoeken nog een aantal goede mensen zoals; een editor, een camjo en een presentatietalent (m/v/). Meer info hierover vind je HIER.

“Een ding is zeker...we kunnen niet wachten op te beginnen”, sluit Pasquino de inleiding mee af en dat geldt voor iedereen die inmiddels is toegevoegd aan het team.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=ssaCUXQ1ofY