"Testsamenleving is onzinnig!" legt Prof. Dr. Armand Girbes uit in deze video...

  Open with LBRY

Je kunt de video ook via ons eigen platform bekijken via deze link https://www.blckbx.tv/videos/testsamenleving-is-onzinnig-legt-prof-dr-armand-girbes-uit-in-deze-video

Intensivist en Klinish Farmacoloog Professor Dr. Armand Girbes is kraakhelder in een video die hij op zijn eigen Youtube kanaal maakte. Een testsamenleving is onzinnig. De PCR test onmogelijk is, onbetrouwbaar is, onwerkbaar is en onwerkzaam. In een 15 minuten durend video-college legt hij in Jip en Janneke taal uit, hoe we de uitslagen van de PCR test moeten interpreteren maar belangrijker nog, hoe groot de foutmarge is bij een lage prevalentie, de periode dat het virus niet erg aanwezig is in de samenleving. De uitkomst is stuitend en zou moeten resulteren in een acute opheffing van de inzet van de PCR test en de ontmanteling van de geldverslindende en onethische testsamenleving.

Professor Dr. Armand Girbes

Programmamaker Flavio Pasquino; “Ik zag de video en zag vooral dat er veel te weinig naar gekeken was (op dat moment 5.5K). En daarom geef ik de video een duwtje op ons kanaal. Mijn vraag aan jullie allen is...kijk er naar...luister heel goed wat deze professor te zeggen heeft...maar dan het belangrijkste...deel de video met zoveel mogelijk mensen want de belangrijke woorden van Prof. Dr. Armand Girbes mogen niet uitdoven...ze moeten belanden op het bureau van ons demissionaire minister president en minister van VWS. Dus Kijken, luisteren en delen!”.

Kortom, wat jullie te doen staat is helder…kijken, luisteren en delen die video!

Bekijk het eigen Youtube van Armand Girbes hier: https://www.youtube.com/channel/UCT9y9LOolfClNET1tjwIySg

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
...
https://www.youtube.com/watch?v=EDWJTcmlg9s