Terugblik: hoogtepunten van het massale boerenprotest in Stroe!

  Open with LBRY

Tijdens het massale protest van woensdag 22 juni toonden tienduizenden boeren zich onverzettelijk in hun weerstand tegen de ingrijpende stikstofplannen van het kabinet. Bekijk en deel de hoogtepunten!

Op een zonovergoten middag heerste er in Stroe een uitgelaten en festivalachtige sfeer, ondanks de prangende zorgen van de aanwezige boeren en hun kritische medeburgers. Op de toegangswegen rondom het manifestatieterrein waren de hele dag chaotische, maar gezellige taferelen te zien. En hoewel de stemming bijzonder positief was, toonden de boeren zich onverzettelijk in hun weerstand tegen de verstrekkende stikstofplannen van het kabinet.

Dankzij jullie steun kon blckbx er de hele dag bij zijn. In de studio in Edam gingen voor- en tegenstanders van de voorgestelde plannen met elkaar in gesprek. De hoogtepunten van die historische dag zijn samengebracht in deze indrukwekkende terugblik. Kijken en delen dus!

Voor wie het heeft moeten missen, de live-uitzending kun je hier in zijn geheel terugkijken:

https://www.blckbx.tv/livestreams/live-bij-blckbx-boerenprotest-van-woensdag-22-juni

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=lNLT61clDw0