Sietske Bergsma: "KLM & Schiphol starten in februari met KTDI-pilot"

  Open with LBRY

Naast de digitale euro is ook de ontwikkeling van de 'Known Traveler Digital Identity' – het KTDI – in een stroomversnelling geraakt. In mei van dit jaar heeft blckbx dit initiatief besproken, maar nu bevestigen KLM en Schiphol dat er een pilot van het KTDI gaat starten in februari. Jurist en publicist Sietske Bergsma staat vanavond stil bij de praktische implicaties van deze pilot en de glijdende schaal naar een digitale Europese identiteit.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #104 woensdag 23 november 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-11-23

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=1e2GJqizv8E