Robert Valentine: "Poetin draait de gaskraan dicht door sancties van de EU”

  Open with LBRY

De kogel is door de kerk. Vladimir Poetin gaf gisteren openlijk toe de gaskraan dicht te draaien als reactie op Europese sancties en daarmee zijn de messen geslepen. Econoom Robert Valentijn voorziet een teloorgang van onze economie en welvaart nu we in de armen worden gedreven van China die de prijzen van veel producten heeft verlaagd.

Wil je de hele uitzending van woensdag 7 september terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-07

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=ulCwydCzYxI