Reportage: Monetary Horizons XL – Is ons geldsysteem wel houdbaar?

  Open with LBRY

Bekijk de reportage ook via: https://www.blckbx.tv/economie/reportage-monetary-horizons-xl-is-ons-geldsysteem-wel-houdbaar

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 20 januari 2023 vond in Leusden het evenement Monetary Horizons XL plaats, waar het financiële systeem onder de loep werd genomen. Komt er een recessie? Is ons geldsysteem wel houdbaar? Zijn crypto’s of CBDC’s een alternatief? Verslaggever Erwin Taams van blckbx was erbij.

Na het succesvolle evenement Monetary Horizons, organiseerde Holland Gold vrijdag in het AFAS Theater te Leusden de opvolgende XL-editie, waar 850 bezoekers luisterden naar een boeiend gezelschap sprekers, zoals de financieel specialisten Ab Flipse, Arno Wellens en Alfonso Peccatiello en acteur/cabaretier George van Houts, die zich steeds nadrukkelijker mengt in het maatschappelijk debat.

De verschillende paneldiscussies zorgden regelmatig voor vuurwerk. De bezoekers gingen naar huis met antwoorden en verse inzichten, maar er werden ook nieuwe vragen opgeworpen, die een derde editie van dit bijzondere evenement waarschijnlijk maken.

Bekijk de reportage ook via: https://www.blckbx.tv/economie/reportage-monetary-horizons-xl-is-ons-geldsysteem-wel-houdbaar

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=Eweqa8K8eC8