Prof. dr. Haditsch op zoek naar de Waarheid – 'Een pandemie gebaseerd op cijfers en op angst'

  Open with LBRY

Bekijk de volledige documentaire op: https://www.blckbx.tv/corona/prof-haditsch-op-zoek-naar-de-waarheid-een-pandemie-gebaseerd-op-cijfers-en-op-angst

Hoe hebben autoriteiten met cijfers en met angst wereldwijd twee jaar jaar lang de vrijheid van zoveel mensen kunnen afnemen? Wat was de rol van Pfizer in Israël? En waarom wil de WHO zo graag een pandemieverdrag? Prof. dr. Martin Haditsch gaat op zoek naar antwoorden in het vierde deel van 'Corona op zoek naar de Waarheid'.

In deel vier van de reeks reist prof. dr. Martin Haditsch naar India, de Verenigde Staten, Italië en Duitsland waar hij samen met gerenommeerde wetenschappers onverklaarbare zaken en gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar probeert op te helderen.

Lees verder op: https://www.blckbx.tv/corona/prof-haditsch-op-zoek-naar-de-waarheid-een-pandemie-gebaseerd-op-cijfers-en-op-angst

Bekijk ook:
Deel 1: https://www.blckbx.tv/corona/corona-op-zoek-naar-de-waarheid-martin-haditsch
Deel 2: https://www.blckbx.tv/corona/corona-op-zoek-naar-de-waarheid-deel-2
Deel 3: https://www.blckbx.tv/corona/corona-op-zoek-naar-de-waarheid-deel-3

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?
Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=dW084vzU0Ks