persco-nabeschouwing-15februari

  Open with LBRY

Dinsdag 15 februari zal minister Ernst Kuipers de nieuwe versoepelingen kenbaar maken. Versoepelingen die hij zal presenteren als wisselgeld voor hetgeen dat onontkoombaar lijkt: het doorzetten van de coronapas, waar hij dit jaar nog een slordige 30 miljoen in gaat investeren.

Nabeschouwing
Dinsdag gaan wij om 20:00 uur live nabeschouwen met interessante gasten zoals advocaat Bart Maes, neuroloog Jan Bonte en rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. Op dezelfde dag - dinsdag 15 februari - zal namelijk de uitspraak in het hoger beroep inzake de afschaffing van de coronapas bekend worden. We praten met hen over deze rechtszaak, de rechtspraak in zijn algemeenheid en uiteraard de schrijnende toon en woordkeuze van ambtenaren die vrij is gekomen na een WOB-verzoek.

Vrijheidsstrijd wereldwijd
We maken een deep-dive in het dossier van het Canadese Freedom Convoy, NLP-er Igor van Kaam analyseert de onnavolgbare draai die premier Justin Trudeau heeft gemaakt en we maken inzichtelijk welke omringende landen de coronamaatregelen al geheel of deels hebben afgeschaft, waaronder de coronapas.

Live & censuurvrij op blckbx.tv
Dinsdag 15 februari zal de nabeschouwing live te volgen zijn op blckbx.tv. Enkel op de eigen website van blckx.tv, want YouTube heeft ons wederom een strike gegeven van een week. De censuur wordt met de dag erger. Daarom vragen we je met klem: bekijk onze video's vooral via onze website en abonneer je op onze nieuwsbrief. Die gebruiken we uitsluitend als video alert zodat je weet wanneer wij weer een verse uitzending voor je gemaakt hebben. Zo blijf jij goed geïnformeerd en kunnen wij censuurvrij onze missie voortzetten.

Jullie steun is meer dan welkom want we doen het op eigen kracht! Tot dinsdag 15 februari bij de live nabeschouwing om 20:00 op blckbx.tv!

Maak kennis met Sapje
Deze uitzending is mede mogelijk gemaakt door Sapje, je dagelijkse portie groente in 1 heerlijk sapje. 100% biologisch, natuurlijk en puur.