Overheidsinstanties sturen gedrag van burgers aan - Maurice van Ulden

  Open with LBRY

Met zogenaamde 'Behavioural Insights Teams' stuurt de Nederlandse overheid op grote schaal het gedrag van burgers aan, blijkt uit vrijgegeven WOO-documenten. Deze gedragsteams hielden zich bijvoorbeeld bezig hoe burgers zich moesten verhouden tot de coronamaatregelen. De Andere Krant schreef erover en journalist Maurice van Ulden staat bij ons aan de desk en neemt ons mee in de bevindingen.

De volledige uitzending van blckbx today #134 vrijdag 3 februari 2023 is alléén te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-02-03

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=L719sWe0lGY