Omtzigt zet D66 helemaal klem. Er is geen enkel rapport waarin nieuw pensioenstelsel vooruitgang is

  Open with LBRY

Mevrouw Van Beukering-Huijbregts van D66 krijgt een interruptie van Pieter Omtzigt die vraagt om 2 of desnoods 1 rapport te noemen waaruit blijkt dat het nieuwe pensioenstelsel een vooruitgang is voor de burgers. Ze is niet in staat om ook maar één voorbeeld te noemen, maar gaat dadelijk wel cruciale beslissingen nemen over de toekomstzekerheid van miljoenen in Nederland werkzame burgers die in loondienst werken.
'Ik kan met andere dingen heel erg goed', beweert Van Beukering-Huijbregts. Willen wij weten wat dat dan wel is?
Uit het debat over de wet toekomst pensioenen van 2 oktober 2022.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=IfBO8w4pZK8