Neuroloog verliest baan vanwege mondkapje!

  Open with LBRY

Neuroloog verliest baan vanwege mondkapje!

Neuroloog Jan Bonte uit Dalsen kon zijn werk als neuroloog niet voortzetten in het Rotterdamse Ikazia ziekenhuis waar hij werkzaam was. Dit vanwege het feit dat hij weigerde een mondkapje te dragen.

“Ik heb op een gegeven moment een mondkapje opgedaan en er allemaal gaten in geknipt. Toen sprak een collega me aan en die zei dat het zo niet werkzaam was. Toen ik heb erop wees dat een normaal mondkapje ook geen bescherming biedt keek hij me raar aan”, aldus Jan Bonte die door het leven gaat onder pseudoniem Jan B Hommel. Bonte schrijft regelmatig over de corona-crisis op zijn blog https://janbhommel.com en dat varieert van serieuze medische kost tot geestige columns. “Onlangs viel mijn oog op een humoristisch geschreven column die ik graag vertaald wilde zien naar een video column. Ik heb Jan dus spontaan gebeld en gevraagd om hem te interviewen over zijn werkverlies en of hij de column wilde voordragen”, verteld een enthousiaste Flavio Pasquino. “Bonte is een bijzondere vogel en stond al langer op mijn lijstje om eens aan de tand te voelen en nu is dan de gelegenheid geboren”.

De column van Jan Bonte draagt de titel; “Over de Grote Corona-Smurf en de IJsberg der Zotheid”. De column is ingekort voor de video versie maar mocht je de integrale versie nog willen inzien dan kan dat vis deze link:

https://www.janbhommel.com/post/over-grote-corona-smurf-en-de-ijsberg-der-zotheid

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatsapp, telegram, signal, messenger, wat je maar wil... als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=Ss47p-rCiRI