Mark Rutte aanvaardt vernietigend rapport. Conclusie; “De democratie hangt aan het infuus”

  Open with LBRY

Premier Mark Rutte ging door het stof tijdens het verhoor in de toeslagaffaire, die pas na jarenlang aandringen van Pieter Omtzigt tot stand kwam. Het werd de val van dit kabinet en toonde aan hoe belangrijk transparantie en onafhankelijke onderzoeken zijn.

Pieter Kuit vroeg een aantal maanden geleden aan de kamer om een parlementair onderzoek in te stellen rondom de noodzaak van de corona maatregelen maar kreeg NEE op zijn rekest. Sterker nog, WOB verzoeken rondom corona en het vaccin worden niet behandeld, want er is een pandemie en dus besloot Pieter Kuit zelf de BPOC ( Buitenparlementaire Onderzoekscommissie) op te zetten.

20 november 2020 interviewde programmamaker Flavio Pasquino oprichter Pieter Kuit al eens:

https://youtu.be/sU3RysFkNwI

Deze keer kwam hij samen met zijn dochter Jade Kuit die als griffier fungeerde tijden de verhoren. In de afgelopen maanden verhoorden ze meer dan 60 belangrijke personen en 2 maart 2021 presenteren ze een tussentijds rapport met een vernietigende conclusie,;

“De democratie in Nederland hangt aan het infuus “.

En dit rapport wordt overhandigd aan niemand minder dan onze Minister President Mark Rutte in Den Haag.

Tijdens deze uitzending toonden Pieter en Jade Kuit ook een compilatie van het afgelopen jaar maar ook de twee heftigste momenten, die hen aangrepen. Pieter Koos voor twee leerlingen die getuigden over hun school die was verworden tot een gevangenis met kille conciërges. Jade koos voor een pijnlijk fragment van een verloskundige die vertelt over een bevalling van een “mogelijk” dood kindje waarbij de vader niet welkom was in de kamer omdat er anders teveel mensen aanwezig waren i.v.m. het corona protocol.

Meer over BPOC vind je hier: https://bpoc2020.nl

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op https://blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=rF2gfvdLaYw