"Klimaattop Egypte boezemt angst in bij de Nederlandse burger", aldus Romy Quint

  Open with LBRY

De Klimaattop in Egypte is deze week in volle gang en premier Mark Rutte heeft duidelijk gemaakt met honderd miljoen steungeld te willen knielen voor de klimaatproblemen in Afrika. Ook de overstromingen in Pakistan zijn onderwerp van gesprek; problemen waar het Westen -en dus ook Nederland- verantwoording voor moet afleggen. In hoeverre zijn deze claims terecht? Gedragsdeskundige Romy Quint praat ons bij over de maatschappelijke gevolgen van de opgelegde schuld en het morele gelijk rond het klimaatbeleid, dat via de overheid en de media weer doorsijpelt naar de burger.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #98 woensdag 9 november 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-11-09

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=aVYLSEEW6I4