Kijken! De 50ste blckbx today – vrijdag 24 juni 2022

  Open with LBRY

Lees ook het artikel op: https://www.blckbx.tv/tech-media/kijken-de-50ste-blckbx-today-deze-vrijdag

Vrijdag is de 50ste aflevering van blckbx today en die mag je niet missen! In het oog van de storm staan we stil om te reflecteren én vieren we deze mijlpaal, die zonder jullie nooit was bereikt.

In korte tijd groeide blckbx uit van een idee tot een jongvolwassen mediaplatform. Voortdurend bijlerend en -sturend balanceren we onverschrokken richting nóg beter. En dat kan alleen dankzij jullie steun! Enorm bedankt voor alle donaties, feedback en loyaliteit!

En vrijdag is alweer de vijftigste aflevering van blckbx today. In die paar maanden is er van alles voorbijgekomen: van het sociaal kredietsysteem tot stikstoftoestanden en alle coronaconsternatie daartussen. Al talloze boeiende dwarsdenkers hebben daarover hun licht laten schijnen.

Met de zomer voor de deur, staan we in het oog van de storm: hét moment om stil te staan en te reflecteren op de eerste stappen van blckbx today. En hoewel veel onderwerpen natuurlijk niet vrolijk stemmen, maken we er toch een feestje van! En dat doen we graag met jullie, want we doen dit nog steeds voor de mensen, door de mensen en mét de mensen. Tot vrijdag dus!

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews
...
https://www.youtube.com/watch?v=o79ag8vlaUs