Is er al Groeps Immuniteit? Flavio Pasquino doet een ‘Antibody’ Sneltest.

  Open with LBRY

Is er al Groeps Immuniteit. Meten = Weten en het kan nu! Flavio Pasquino doet een ‘Antibody’ Sneltest.

Wat als we in een paar weken kunnen testen of Nederland al Groeps Immuniteit heeft? Wie weet zijn we er al of heel dichtbij? “De mogelijkheden om dit snel te testen zijn er, maar onze overheid blijft star vasthouden aan de PCR test, die toch de nodige problemen kent qua betrouwbaarheid, uitvoerbaarheid en testbereidheid”, aldus Bob Ultee, die de “Anti-body” test probeert te slijten bij onze overheid maar dichte deuren aantreft.

Groeps Immuniteit was en is het hoogste goed, als is de zucht naar een artificiële vorm volledig doorgeslagen met de komst van een mogelijk vaccin, en kijkt men geheel niet meer naar de natuurlijke variant. Want hoever staan we in dat proces? Die vraag stelt Flavio Pasquino aan fiscalist en ondernemer Bob Ultee.

Het bijzondere aan de test is, dat het met enige zekerheid kan stellen of er anti-lichamen aanwezig zijn in het bloed en die duiden dan op een “niet” infectieuze situatie. Oftewel, test je positief, dan heb je het virus overwonnen en ben je niet meer besmettelijk.

“De PCR test geeft veel vals positieven en sluiten mensen vaak onterecht op” zegt Bob Ultee, en dat zorgt voor schade en minder test bereidheid bij grote groepen in de samenleving.

Flavio Pasquino nam zelf de proef op de som en testte zichzelf in de studio. De uitkomst…die zij je in de video.

Wil je meer weten over de activiteiten van Bob UItee en zijn Antibody sneltest, kijk dan hier.

https://emdacare.nl

Disclaimer:

BLCKBX, nog Flavio Pasquino hebben belangen bij het product dat in de video besproken wordt en willen enkel aandacht voor het fenomeen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=a69A2xlH6qo