Huibrecht Boluijt: "Er is geen aandacht meer voor het werkelijke invoelen"

  Open with LBRY

Oud-kamervoorzitter Khadija Arib weigert mee te werken aan een onderzoek naar beschuldigingen van machtsmisbruik, omdat zij het ziet als een politieke afrekening. Gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt legt uit waarom hij vooral een gebrek aan empathisch vermogen ziet als de kern voor het gebrek aan vertrouwen.

Disclaimer: dit fragment bevat niet het fragment uit Jinek i.v.m. vermeende schending van auteursrecht. Het volledige fragment én de hele uitzending van vrijdag 30 september 2022 is hier terug te kijken:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-30

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=1KV1wg6c7xE