Hugo de Jonge heeft alweer 100 miljoen uitgegeven en spreekt over dwang en drang. Nu over bouw.

  Open with LBRY

Uit het debat van 8 september 2022 over asielopvang.
Hugo de Jonge herhaalt zijn tactiek van de periode toen hij nog minister van Volksgezondheid was: heel veel geld uitgeven, met miljoenen strooien alsof het confetti is en spreken over drang en dwang. Nu is hij echter minister van volkshuisvesting en gaat het over het onderbrengen van vluchtelingen. Met name de 16.000 statushouders, die al ondergebracht hadden moeten zijn, maar waarmee een wankel evenwicht zou moeten zijn met tal van Nederlandse burgers die al jaren op een woning wachten.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=yY7bM5hNM6c