"Hoe de NOS manipuleert zonder desinformatie te gebruiken", aldus Igor van Kaam

  Open with LBRY

NLP-deskundige Igor van Kaam schijnt zijn licht op de selectieve en gekleurde berichtgeving bij de grote nieuws outlets. Zo zagen we koppen als; "De nieuwe Britse premier Sunak is een feest voor de Indiase gemeenschap" of "een radicaal rechtse nieuwe premier in Itali├ź" maar ook was er opvallend veel aandacht voor vastgelijmde klimaatactivisten. Wat is de gemene deler en welke mechanismes komen vrij? We horen het zo.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #93 vrijdag 28 oktober 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-10-28

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=MPcSzriFpVw