Het Kompas: Prof. dr. Lieven Annemans roept op tot rationeel pandemiebeleid

  Open with LBRY

Bekijk de video ook via: https://www.blckbx.tv/corona/het-kompas-prof-dr-lieven-annemans-roept-op-tot-rationeel-pandemiebeleid

In deze nieuwe serie van Tegenwind blikt welzijnseconoom prof. dr. Lieven Annemans kritisch terug op de afgelopen jaren. Wat ging er mis in het coronabeleid en wat moet er anders in de toekomst?

In een meeslepend gesprek met journalist Alain Grootaers licht Annemans de open brief toe die hij stuurde aan beleidsmakers namens Terra Futura, een burgerplatform dat als verbindende schakel dient tussen de diverse coronakritische organisaties in België.

Hij blikt terug op het falende beleid. Waarom werd er geen kosten-batenanalyse van de lockdowns gemaakt? Was men eerlijk en transparant in de communicatie over de vaccins? Waarom werden huisartsen buitenspel gezet? Maar hij doet ook aanbevelingen voor het geval zich weer een coronagolf aandient. En hij licht toe hoe de samenleving er in de toekomst volgens hem uit moet zien.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=-jKPHxN8pvM