Headwind: ‘s Werelds meest gecancelde doctoren in een unieke dialoog over de toekomst

  Open with LBRY

Bekijk de volledige aflevering hier: https://www.blckbx.tv/corona/headwind-s-werelds-meest-gecancelde-doctoren-in-een-unieke-dialoog-over-de-toekomst

In deze derde aflevering van Headwind schitteren maar liefst twee iconische coronacritici: dr. Robert Malone en dr. Geert vanden Bossche verkennen samen de toekomst. Bekijk hier de trailer.

Robert Malone is een van de grondleggers van de mRNA-technologie en uiterst kritisch ten aanzien van de coronavaccins. Geert Vanden Bossche waarschuwt al sinds de start van de vaccinatiecampagne voor de mogelijk desastreuze risico’s van massavaccinatie tijdens een pandemie. Nu ontmoeten de twee elkaar voor het eerst om van gedachten te wisselen over wat er voor ons ligt.

De twijfelachtige rol die de WHO en Bill Gates spelen in de pandemie nemen zij stevig onder de loep. En hoe zal het virus zich ontwikkelen? Wat zijn de te verwachten reacties daarop van overheden? Is de voorspelling van Vanden Bossche uitgekomen dat er meer besmettelijke en ziekmakender varianten zouden komen? En is Malone het eens met die analyse? Uiteraard bespreken de twee wetenschappers ook wat de consequenties kunnen zijn van het onafgebroken boosteren met vaccins.

Speciale aandacht is er voor het vaccineren van kinderen en wat we daartegen kunnen doen. Beiden noemen dit een ‘misdaad tegen de menselijkheid’. Malone richt zich direct tot iedereen die kinderen heeft: “Beste ouders, deze dingen kunnen gaan gebeuren en jullie moeten de verantwoordelijkheid opeisen. Die verantwoordelijkheid kun je niet in handen leggen van de staat.”

Al deze onderwerpen komen aan bod in dit tweegesprek tussen Malone en Vanden Bossche, tegen de achtergrond van het wonderschone Andalusië.

Zowel Robert Malone als Geert Vanden Bossche was al eens te zien in Headwind:

https://www.blckbx.tv/corona/up-close-and-personal-leer-mrna-co-uitvinder-dr-robert-malone-echt-kennen

https://www.blckbx.tv/corona/dr-geert-vanden-bossche-in-headwind-we-moeten-niet-denken-dat-we-slimmer-zijn-dan-de-natuur

Steun Tegenwind.tv (Headwind.tv)
De docuserie van Tegenwind.tv (Headwind.tv) is alleen mogelijk dankzij jouw hulp. Jouw donatie maakt het verschil om hun documentaires te kunnen maken, zonder staatssubsidies of sponsoring van multinationals. Nu is meer dan ooit gebleken dat hier nood aan is. Klik op de knop hieronder om naar hun donatiepagina te gaan. Zij verdienen alle steun!
Steun Tegenwind.tv en doneer: https://www.tegenwind.tv/doneer

(c) Headwind Asociación
Regie en camera: Mark Sanders
Interview & Eindredactie: Alain Grootaers
2de camera unit en drone operator: Cedric Van Bockel
Geluid: Gedeon Depauw
Runner: Eric Diasson

----

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=wc_kJYlrPUY