Gezonde kinderen 10 dgn quarantaine! GGD; ‘Ons advies blijft staan.’ (ENG subtitles)

  Open with LBRY

Gezonde kinderen 10 dgn in quarantaine! GGD; ‘Ons advies blijft staan.’

De GGD bracht onlangs het advies om een grote groep gezonde kinderen in quarantaine plaatsen, omdat ze op een winderig voetbalveld “mogelijk” besmet zouden kunnen zijn, door een positief persoon die ook op dat veld rondliep. Het overkwam programmamaker Flavio Pasquino zelf en dus maakte hij er een uitzending over waarin hij zowel met zijn 7 jarig zoontje Pelle in gesprek ging, als met de GGD om hen om opheldering te vragen.

Het verhaal van Pelle staat niet op zichzelf. Veel kinderen worden uit voorzorg in quarantaine geplaatst en kunnen dan middels een test de quarantainetijd verkorten van 10 naar 5 dagen. Pelle ziet dat niet zitten en vindt dat een beetje eng zal dus geen test ondergaan. De GGD gaf uitdrukkelijk aan dat hun advies slechts een advies is en dus geen verplichting. ‘Wij zijn geen politie en het is dus aan u om ermee te doen wat u wilt.’, sprak de dame aan de lijn. Echter, de sociale druk die in een gemeenschap ontstaat als bepaalde ouders het advies niet volgen, rekent ze niet mee. Er ontstaat in een dergelijk geval groepsdruk waardoor mensen zich zeer ongemakkelijk kunnen gaan voelen om de juiste afweging te maken en dat is kwalijk, onderstreept Pasquino in de uitzending waar hij Pelle tevens de overeenkomst uitlegt tussen het corona-virus en een mol. Op de studio tafel ligt namelijk een dode mol die ze een aantal maanden geleden gevonden hebben, en vlak voor de opnames uit de vriezer is gehaald. De mol zal binnenkort worden geprepareerd maar doet nu prima dienst als metafoor voor de corona-problematiek, die Flavio in Jip & Janneke taal uitlegt aan Pelle, middels een illustratieve reeks aan video’s.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een "next step" te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; - burgerrechten in een spuitje - de surveillance toe
...
https://www.youtube.com/watch?v=lxQ4PiDc8Jw