Getuigen van de Waarheid: wat er werkelijk gebeurde...

  Open with LBRY

Bekijk de hele documentaire op: https://www.blckbx.tv/corona/getuigen-van-de-waarheid-wat-er-werkelijk-gebeurde

Zeventien getuigen van de harde waarheid spreken zich uit over wat zij meemaken in de zorg: de onmenselijkheid en schade van alle maatregelen, de overdreven maar alles verlammende angst en de talloze bijwerkingen van de vaccins, die steeds zichtbaarder worden.

Journaliste Elsa Mittmannsgruber deed een oproep aan artsen, verpleegkundigen, paramedici, therapeuten en iedereen die werkzaam is in de zorg. Honderden zorgprofessionals meldden zich bij haar met hun verhaal. De zorg is echter een sector die wordt gekenmerkt door tegenwerking en stigmatisering van iedereen die ook maar de kleinste kritische noot durft te uiten over het coronabeleid en de vaccins. Daarom willen de meesten van hen anoniem blijven. Maar deze zeventien dappere getuigen – uit Duitsland, Oostenrijk en Oost-Tirol – durven met naam en toenaam de noodklok te luiden: het gaat niet goed.

Overdreven angst
Het ging al niet goed tijdens de eerste fase van deze zogenaamde pandemie. Door de overdreven angst voor het onbekende virus werden belangrijke afdelingen van ziekenhuizen gesloten om personeel en bedden vrij te spelen. Dit alles voor een golf patiënten die nooit zou komen. Terwijl veel coronapatiënten ook nog eens prima thuis hadden kunnen revalideren, maar nu – bevangen door een irrationele angst – in het ziekenhuis lagen. En zorgpersoneel zat juist zonder klachten thuis, alleen vanwege een positieve test. Was er daarom wel sprake van een overbelaste zorg?

Bijwerkingen
In de reguliere media gaat het nog maar weinig over de steeds zichtbaarder wordende bijwerkingen van de vaccins. Radiostilte voert de boventoon. En wat we wel horen is vooral de boodschap dat de vaccins ‘veilig en effectief’ zijn. Terwijl er toch steeds meer aanwijzingen zijn dat ze meer schade veroorzaken dan dat ze leed voorkomen. Deze zeventien zorgprofessionals doorbreken de stilte, ook namens hun honderden collega’s die anoniem willen blijven. Ze vertellen ons over de enorme toename van allerlei gezondheidsklachten onder gevaccineerden en de moeilijkheden waar zij tegenaan lopen om deze te rapporteren. Genoeg is genoeg, zeggen zij nu.

Kijk ook naar de indrukwekkende docu ‘In de Steek Gelaten - De COVID-vaccinatieslachtoffers’ (https://www.blckbx.tv/corona/de-docu-die-het-daglicht-niet-kan-verdragen), die mensen aan het woord laat over het leed dat de vaccins bij hen heeft veroorzaakt.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over stichting blckbx
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van h
...
https://www.youtube.com/watch?v=iVVLBQ3AJ4c