"Geen Vaccin = Keine Schule" zegt Dr. Klaus Reinhardt in Duitsland

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/geen-vaccin-keine-schule-zegt-dr-klaus-reinhardt-in-duitslandde-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid-8d8dw

Dr. Klaus Reinhardt , de president van de Bundesärztekammer, (de Duitse Gezondheidsraad) sprak klare taal in een 172 pagina tellend communiqué Beschlussprotokoll waarin oa. stond “Het recht op onderwijs met kinderopvang en schoolbezoek kan alleen worden gezekerd met een tijdige covid-19 vaccinatie in de winter van 2021/2022”. Met deze nieuwe regel zullen ongevaccineerde kinderen en gezinnen dus uitgesloten worden van normale deelname aan de samenleving.

Sietske Bergsma

Programmamaker Flavio Pasquino werd gewezen op deze ontwikkelingen in ons buurland door jurist & journalist Sietske Bergsma die 5 jaar in Berlijn woonde en geldt als een Duitsland-kenner en tevens een corona-maatregelen-criticus is. Sietske vlogt dagelijk vanaf haar eigen Youtube-kanaal en is tevens actief als bestuurslid van Stichting Moederhart, een organisatie die opkomt voor de rechten van ouders en kinderen in deze verwarrende tijd waarbij de integriteit van het lichaam en de mensenrechten in het algemeen weinig prioriteit lijken te hebben. In een uitzending van ruim een half uur wordt uitgelegd hoe anders de Duitse volksaard is, hoe anders de maatregelen daar zijn dan in Nederland maar ook hoeveel historisch besef er is bij de Oost-Duitsers die weten wat leven in onvrijheid is en zich de laatste maanden stevig uiten op straat met massale demo’s oa. in Berlijn waar in 2020 ruim een miljoen mensen samen kwamen.

Jan Josef Liefers

Enige tijd geleden lanceerden een groep bekenden tv- en toneelacteurs in Duitsland de actie #allesdichtmachen op Youtube. 48 video’s van ca. 1 minuut werden simultaan live gezet en binnen een mum van tijd waren de satirische sketches miljoenen keren bekeken. Jan Josef Liefers had verreweg de meest bekeken video met ruim 1.6 miljoen views en mocht daarna ook veel tv optredens doen om de actie te motiveren. Uiteraard volgde keiharde kritiek en al snel trok de helft van de acteurs hun video terug van het Youtube platform, waar intussen ook weer nieuwe video’s bijkwamen.

Alexanderplatz 1989

Ruim 32 jaar geleden rechte Jan Josef Liefers ook al eens zijn rug. In het toenmalige DDR deed hij een historische toespraak voor tienduizenden Oost-Duitsers die kort daarna de val van de muur zag voltrekken.

Bundesärztekammer

De mededelingen van de Bundesärztekammer kwamen hard aan in Duitsland en leidde vrijwel meteen tot weerstand. Een grote groep artsen startte de actie #nichtmeinaerztetag en daarmee kwam er weer een reeks Youtube video’s online waarmee een tegengeluid werd gemobiliseerd vanuit de medische ethische hoek.

Corona Knast

De meest stu
...
https://www.youtube.com/watch?v=zKhiZqNKWeQ