Geen Dam tot Dam loop…in het belang van de Volksgezondheid?

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/damtotdam

Geen Dam tot Dam loop…in het belang van de Volksgezondheid?

Dit weekend zou normaliter de jaarlijkse Dam tot Dam loop plaatsvinden. Een evenement waar tienduizenden mensen naar toe leven en grote sportieve maar ook gezondheidsdoelen bereiken. Helaas voor de organisatie en de deelnemers gaat daar voor het tweede jaar op rij een streep door en dat is een doorn in het oog van Erwin Taams die als statement een éénmans-protest uitvoert door de Dam tot Dam loop zondag 19 september in tegenovergestelde wijze de route te lopen.

Ontdekking

Programamaker Flavio Pasquino ontdekte Erwin Taams een week geleden per toeval op Youtube. “Ik volg de alternatieve kanalen en alle kritische vloggers al 1,5 jaar maar Erwin kende ik niet. Het was verbazingwekkend dat hij al 10 maanden bezig blijkt te zijn met video’s en ik hem nog nooit ben tegengekomen. Erwin maakt hoog kwalitatieve reportages en dan verwacht je wel dat iemand je dat een keer doorstuurt maar kennelijk is hij onder de radar gebleven. We voeren intussen ook verkennende gesprekken om hem toe te voegen aan het blckbx team als presentator maar het is allemaal nog erg prematuur. Hoe dat afloopt zal snel genoeg blijken maar wij zien zijn talent”, aldus Pasquino.

Erwin Taams

In de meest recente video op zijn Youtube kanaal maakte Erwin Taams een verslag over zijn motieven en poneert hij tevens 3 interessante stellingen waarover hij het debat wil voeren. Het was deze video die programmamaker Flavio Pasquino triggerde om met Erwin aan tafel te gaan en hem te interviewen. 

3 stellingen

Dit zijn de 3 stellingen die in de uitzending worden behandeld.

1) de tunnelvisie op besmettingen moet stoppen

2) een vrij land met contactbeperkende maatregelen is geen vrij land

3) zolang zorgcapaciteit de basis is onder de maatregelen, kunnen deze nooit volledig worden opgeheven.

Zondag vertrekt Erwin op 10:00 vanaf de Dam in Zaandam en zal hij rond 16:00/16:30 aankomen op de Dam in Amsterdam. De omgekeerde route dus van de originele Dam tot Damloop maar dat mag de pret niet drukken.

Een andere video van Erwin die je zeker moet bekijken is DEZE. In dit tenenkrommende gesprek fileert Erwin een microbioloog (Hidde Boersma) die in de Telegraaf wanstaltige uitspraken had gedaan over “antivaxxers” die hij met horten en stoten probeerde te verdedigingen.

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter        - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   - https://t.me/blckbxtv

Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever.
...
https://www.youtube.com/watch?v=Ter1aiuo7TY