Fiscale fuik bedreigt crypto-eigenaren - Pim van Rijswijk

  Open with LBRY

Cryptovaluta als Bitcoin kende de afgelopen jaren een ongekende media-aandacht. Inmiddels heeft het 'digitale-goud' ook de aandacht van diverse overheden. Valt er met crypto nog los te komen van het financiele systeem? Ondernemer Pim van Rijswijk duidt ontwikkelingen en valkuilen voor het komende jaar.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #121 woensdag 4 januari 2023 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-01-04

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=HjrUJLKALtI