Ex-minister Dijsselbloem verhoord door Judith Tielen (VVD) over het drama van de aardgaswinning

  Open with LBRY

Voormalig minister van financiën Jeroen Dijsselbloem werd op 9 september 2022 openbaar verhoord door de parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen.
In dit fragment komen de vragen van Judith Tielen (VVD) die veel begrip voor de situatie van toen lijkt te hebben. Het ging destijds kennelijk vooral om geld want over iets anders wordt niet gesproken. Geen woord over de bevolking van Oost-Groningen, waarvan de huizen juist steeds minder waard werden omdat niemand nog in aardbevingsgebied wilde wonen. Zolang de Europese begrotingsregels door Nederland maar gehaald werden.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=wMQesvn-Yl8