EU topoverleg in Kiev terwijl eindoffensief dichterbij komt - David Boerstra

  Open with LBRY

Topoverleg vandaag in Oekraïne. Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen heeft de oprichting van een tribunaal bevestigd voor Russische oorlogsmisdaden, waarbij ze haar steun heeft uitgesproken aan Oekraïne. Blckbx-redacteur David Boerstra duidt de geopolitieke ontwikkelingen waarbij inmiddels openlijk wordt gesproken over de aansturing op een oorlogseconomie.

De volledige uitzending van blckbx today #134 vrijdag 3 februari 2023 is alléén te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-02-03

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=-RoI_gSZ6oc