Erwin Taams over huisartsenprotest: "Minister Ernst Kuipers kwam niet opdagen!"

  Open with LBRY

Erwin Taams was aanwezig op het huisartsenprotest op het malieveld in Den Haag. 5000 huisartsen hadden zich hier verzameld om hun onvrede te uiten over onder andere de hoge werkdruk. Tijdens het protest werd bekend dat minister Ernst Kuipers niet kwam opdagen bij het protest. Erwin Taams heeft beelden geschoten op het malieveld en deels deze met ons in blckbx today.

Aanstaande maandag 4 juli zal er een landelijk protest van de boeren plaatsvinden. Blckbx is van plan met een motor en camera het land in te gaan om middels een livestream beelden te kunnen delen van deze actie.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=6vpoV5Jnkns