"Een neurotische populatie die leeft in angst voor ziektekiemen"

  Open with LBRY

Bekijk de video van George Carlin hier:

"Een neurotische populatie die leeft in angst voor ziektekiemen"

George Carlin, een Amerikaanse stand up comedian gaf in 1999 een show onder de titel "You are all diseased"...een hilarische aanklacht tegen de al maar angstiger worden Amerikaanse bevolking die vrijheid, avontuur en levenskwaliteit zo maar verruilt voor veiligheid. We zijn inmiddels 22 jaar verder en hoe actueel is het stuk van Carlin nu, waarbij we in de angst om te sterven aan relatief ongevaarlijk virus voor de meeste mensen, over het hoofd zien dat we alles wat de moeite waard is om te leven vernietigen.

IC’s liggen vol!?

Een land van ruim 17 mljn mensen waar vandaag 30 november 2021 slechts 563 mensen op de IC liggen, waarvan we overigens niet weten of iedereen daar ligt vanwege corona klachten of vanwege een andere klacht en toevallig ook pcr positief testte. En kennelijk is dit de reden waarom ons hele land in een kramp licht? Volg jij het nog? Oh wacht...dat komt door die ongevaccineerden...want slecht 85% van de volwassenen is al volledig gevaccineerd. En die vaccins werken zo goed dat we snel moeten beginnen met een booster campagne want dan zijn we weer veilig. Het is om te janken maar je kan er ook gewoon de draak mee steken en het luchtig benaderen. Ik probeer dat de laatste tijd steeds vaker...als er weer eens stuitend corona nieuws tot me komt...proberen om de humor ervan in te zien en dat doet George Carlin meesterlijk.

Tragiek

In deze hilarische video, die we Nederlands hebben ondertitels voor je, valt alles weer op zijn plek en kun je maar 1 ding doen, ongegeneerd hard lachen om de tragiek van de mensheid en de waan van dag...

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter        - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   - https://t.me/blckbxtv

Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:
...
https://www.youtube.com/watch?v=dibAUSgoG5k