Doe mee aan de eerste blckbx FIT challenge op 24 en 25 september 2022!

  Open with LBRY

Doe mee aan de eerste blckbx FIT challenge. Meld je aan via: https://www.blckbx.tv/fit-challenge
Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 september en uiterlijk zaterdag 17 september laten we weten of je erbij bent!
---
De 'R' zit weer in de maand en dan wordt gezond eten en bewegen nóg belangrijker. Flavio Pasquino, de oprichter van blckbx, heeft een passie voor wielrennen en hij vindt niets mooier dan samen met een groep leuke mensen een mooie tocht te fietsen. Daarom organiseren we zaterdag 24 en zondag 25 september de allereerste 'blckbx FIT challenge'; een wielertocht met Flavio vanaf de blcbkx studio in Edam naar Friesland. Ga jij de uitdaging met hem aan en rijd je mee?
Wielrennen van Edam naar Friesland

Vanaf de blckbx studio fietsen we maar liefst 160 kilometer naar Friesland. Om precies te zijn, naar de camping van Elske Wind, de vriendin van zanger en acteur Tim Douwsma. En zeg je Tim Douwsma dan zeg je Univibes; een prachtig initiatief van Tim waarmee hij verbinding zoekt met mensen en organisaties om de wereld een klein beetje mooier te maken. En dat steunen we ten volle. Dus geven we er handen en voeten aan door de 'blckbx fit challenge' aan te gaan, met jou! Maximaal 20 mensen kunnen meerijden. We houden het veilig en beheersbaar, want we rijden over openbare wegen. Uiteraard is er goede begeleiding, een materiaalwagen met reservemateriaal, eten en drinken én een pitstop onderweg.

Eenmaal aangekomen in Friesland is het, na de inspanning, tijd voor ontspanning. Daar is alles voor je geregeld: eten, drinken en een slaapplek op de camping. De echte beloning is toch wel het kampvuur in de avond met een biertje of wijntje erbij, saamhorigheid, akoestisch gitaar en... Tim Douwsma.

Zondagochtend 25 september rijden we dan weer terug naar Edam voor nogmaals 160 kilometers en dat maakt deze rit een heuse 'challenge'!
Wie sponsoren jouw deelname aan de blckbx FIT challenge?

Deelname aan de blckbx FIT challenge is gratis, maar we verwachten wel dat iedere deelnemer zich inzet om zich door vrienden, familie en bekenden te laten sponsoren. Dit kan bijvoorbeeld voor een vast bedrag per gereden kilometer (in totaal 2x 160km). Houd zelf bij wie je sponsort en voor hoeveel, dan kan je - nadat je de tocht hebt volbracht - het bedrag in één keer aan blckbx voldoen.
Zo gaan verbinding, deze sportieve uitdaging én onze missie hand in hand.

Schrijf je dus snel in - want er zijn maar 20 plekken - en fiets zaterdag 24 en zondag 25 september met Flavio mee in de 'blckbx FIT challenge'.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 september en uiterlijk zaterdag 17 september laten we weten of je erbij bent!

Doe mee aan de eerste blckbx FIT challenge. Meld je aan via: https://www.blckbx.tv/fit-challenge

---
Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=q5_m7Y9R2yw