Digitale euro niet langer utopisch - Jelena Postuma

  Open with LBRY

De Commissie Financiën binnen de Tweede Kamer debatteerde vandaag over de ontwerpkeuzes van de digitale euro. Een cruciaal debat vanuit ons parlement, dat ging over de toekomst van programmeerbaar geld en onze privacy. Econome Jelena Posthuma neemt ons mee in de belangrijkste uitkomsten van het debat. Kan er überhaupt nog iets veranderen aan de Nederlandse implementatie van dit passie project bedacht door de EU en het WEF? Daarnaast zal politiek verslaggever Bert Brandsma een update geven over zijn bevindingen over het debat.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #104 woensdag 23 november 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-11-23

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=MOT6fcoPjpY