De grote corona- en vaccinatie-update! Met immunoloog prof. dr. Theo Schetters

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/corona/de-grote-corona-en-vaccinatie-update-met-prof-dr-theo-schetters

De ene na de andere ‘versoepeling’ wordt doorgevoerd, maar tegelijkertijd blijft de deur op een kier om maatregelen toch weer in te kunnen voeren als er een ‘zorgwekkende’ variant opduikt. En miljoenen mensen zijn inmiddels gevaccineerd. Hoe staan we ervoor? Professor dr. Theo Schetters, immunoloog, brengt ons op de hoogte.

Ruim een miljoen (!) keer bekeken
Vorig jaar sprak Theo Schetters ook al twee keer met programmamaker Flavio Pasquino. In januari 2021 bespraken zij de risico’s van het massaal inzetten van nauwelijks geteste mRNA-vaccins (https://www.blckbx.tv/corona/massa-mrna-vaccinatie-is-onnodig-en-roekeloos-theo-schetters). Deze uitzending werd ruim een miljoen keer bekeken en bracht veel teweeg. In de vervolguitzending, die in februari 2021 (https://www.blckbx.tv/corona/focus-op-risicogroepen-theo-schetters) werd uitgezonden, ging Schetters dieper in op de materie en behandelde hij kijkersvragen.

In deze uitzending geeft hij ons een update over de huidige stand van zaken.

De ernst van corona
Toen in het voorjaar van 2020 de pandemie werd uitgeroepen door Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie, sprak men van een sterftecijfer van 3,4 procent. Het RIVM suggereerde met misleidend vormgegeven illustraties dat grote aantallen mensen in het ziekenhuis zouden komen, of zouden sterven.

Theo Schetters gaat in op de daadwerkelijke schade die het virus veroorzaakt. En hoeveel mensen sterven er eigenlijk mét corona in plaats van aan corona? Ook licht hij toe in hoeverre eerder doorgemaakte infecties bescherming bieden tegen besmetting.

Lockdowns
Overheden over de hele wereld blijven vasthouden aan lockdowns als effectieve maatregel tegen de verspreiding van het virus. Maar het bewijs voor de vermeende effectiviteit is schaars. De modellen van het RIVM op basis waarvan vrijheidsbeperkende maatregelen gerechtvaardigd worden, zijn nog steeds niet openbaar gemaakt. Ondertussen stapelen de bewijzen zich op dat lockdowns de verspreiding van het virus niet of nauwelijks tegengaan, en zelfs schadelijk kunnen zijn voor de volksgezondheid. Schetters gaat uitgebreid in op de zin en onzin van lockdowns.

De vaccins
Ruim een jaar nadat Schetters wees op de risico’s van het massaal inzetten van nauwelijks geteste mRNA-vaccins, is er nu veel meer bekend. Hij bespreekt de concrete zorgen die er bij velen zijn over de bijwerkingen.

Wat weten we over de verhoogde kans op myocarditis? En wat is er waar gebleken van auto-immuunreactie waar vorig jaar al voor werd gewaarschuwd? Schetters gaat ook in op de verontrustende rol die lipide nanodeeltjes – die de mRNA-moleculen naar de cellen vervoere
...
https://www.youtube.com/watch?v=XoyTo0bui-M