"De docu die het daglicht niet kan verdragen"

  Open with LBRY

Bekijk de volledige (ongecensureerde) uitzending met Nederlandse ondertiteling op: https://www.blckbx.tv/corona/de-docu-die-het-daglicht-niet-kan-verdragen

De Oostenrijkse documentaire ‘In de Steek Gelaten - De C-*-*--v-*-*-*-*-*slachtoffers’ toont het verhaal van mensen die ‘spijt hebben van hun v-*-*-*-*-*’. Ze voelen zich niet gehoord en in de steek gelaten.

Deze indrukwekkende reportage van de Oostenrijkse zender ServusTV werd eerder door YouTube verwijderd, maar is nu gelukkig te zien bij blckbx.

De documentaire ligt onder het vergrootglas van partijen die niet willen dat hij veel gezien wordt. Daarom kunnen we hier niet expliciet vertellen over de inhoud, want ieder woord van waarheid is helaas een reden voor censuur. We kunnen alleen iedereen aanbevelen de film te bekijken en zoveel mogelijk te delen met mensen.

Anders dan de autoriteiten in Oostenrijk, erkent de documentaire het leed van de slachtoffers en laat ze hun aangrijpende verhaal doen.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=qQcyn5pRG0I