Daan de Wit: Asielzoekers in Ter Apel doelwit van meerdere politieke agenda's?

  Open with LBRY

Bij de verslaglegging van de asielcrisis in Ter Apel ligt de nadruk op de emotie. Volgens onderzoeksjournalist Daan de Wit is dat de bovenste laag van (gecreëerde?) crisissituaties die wordt gebruikt om mensen te sturen. Hij legt uit dat het goed is om niet alleen mee te gaan in de emotie, maar de situatie ook van een afstand te bekijken.

Kijk de volledige uitzending terug:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-08-29

Meer weten over Daan de Wit? https://www.andermens.nl/

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=jojyRzfhP1c