Daan de Wit: “Giorgia Meloni schudt Europa op na verkiezingswinst”

  Open with LBRY

Italië heeft gekozen. Met een ruime meerderheid wordt Giorgia Meloni de nieuwe premier. De media noemt haar structureel "extreem" of "radicaal" rechts en Ursula von der Leyen ging nog verder. Ze intimideerde de Italiaanse kiezers eerder met sancties als ze de verkeerde keuze zouden maken. Wie is Giorgia Meloni en wat betekent haar winst voor Europa?

Wil je de hele uitzending terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-26

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=sLYaWJlkUKk