Caroline van der Plas in debat mestbeleid: "In sommige landen wordt mest het zwarte goud genoemd".

  Open with LBRY

Fragment van het debat over mestbeleid van 13 september 2022.
Inbreng in eerste termijn door Caroline van der Plas (BBB).
Opmerkelijk is dat de voorzitter, mevr. Podt (D66) tijdens alle interrupties Caroline van der Plas uit beeld laat, doordat die haar microfoon niet uitzet. (Het automatische camerasysteem in deze kleinere zaal werkt zodanig dat diegene wiens microfoon aanstaat, in beeld is). Zelfs als van der Plas daar een opmerking over maaakt, volhardt mevr. Podt hierin. Zij is immers de baas, want ze mag voorzitter spelen? Is dat onkunde, onwetendheid of opzet van voorzetter Podt? Graag uw mening hieronder.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=VsFHWie23mw