Caroline van der Plas emotioneel en in tranen over medische miscommunicatie bij overleden echtgenoot

  Open with LBRY

Tijdens het debat over de Wet elektronische gegevensuitwisseling geeft Caroline van der Plas (BBB) een voorbeeld van hoe een gebrekkige communicatie in de medische wereld tot extra leed kan leiden. Hier is het voorbeeld van een man die in de verwachting dat hij chemokuur zou krijgen naar huis werd gestuurd, omdat een bloedonderzoek ontbrak. Deze man was de inmiddels overleden echtgenoot van Caroline van der Plas en ze houdt het niet helemaal droog.

Uit debat over Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg
14 september 2022

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=YPvYsDR-Z1A