Carola Schouten, onze Minister van Armoedebestrijding, is helemaal de weg kwijt

  Open with LBRY

Fragment uit het debat van 2 oktober over de wijziging van de pensioenwet en de wet toekomst pensioenen.
Carola Schouten doet een poging om diverse vragen te beantwoorden, maar kan haar eigen handschrift niet meer ontcijferen, weet niet meer wat de vraag was, weet niet of ze Maatoug of Omtzigt beantwoordt en begint allerlei blaadjes papier door elkaar te halen. Uiteindelijk vraagt ze maar een deskundige om toch nog iets zinnigs te zeggen.
Als de invoering van het nieuwe pensioenstelsel net zo loopt, dan belooft dat veel chaos.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=jPphOVGUTms