Burgers afhankelijk door rücksichtslos beleid - David Boerstra

  Open with LBRY

Steeds meer Nederlanders kloppen aan bij de voedselbank, maar ook middeninkomens kunnen amper nog rondkomen. David Boerstra dook in het "Build Back Better" dossier dat meer en meer vorm krijgt en waarbij openlijk wordt aangestuurd op een langdurige recessie als instrument.
Aankomende maandag wordt er in de tweede kamer weer vergaderd over CBDC oftewel de digitale euro.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #107 woensdag 30 november 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-11-30

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=K5SjOMzDqxc