Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie daagt kabinet wegens coronabeleid

  Open with LBRY

Een Buitenparlementaire Onderzoekscommissie gaat het kabinet dagen wegens het coronabeleid. Drs. Pedro Kuit is Theoloog , onafhankelijk dominee en de initiatiefnemer van BPOC2020, de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie, dat middels openbare verhoren van getuigen (artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren) onderzoek doet, naar de door de overheid getroffen maatregelen in het kader van Covid 19, het coronavirus.

Naar aanleiding van de verhoren – die allemaal gefilmd en gestreamd worden op internet - wordt een eindrapport met bevindingen en conclusies opgesteld, die wordt aangeboden aan de Tweede Kamer.

Waarbij 3 vragen centraal staan zijn:

1)     Waarom zijn sinds 15 maart 2020 vanwege Covid19 beperkende maatregelen in ons land opgelegd

2)     Zijn deze maatregelen effectief…

3)     …en staan de opgelegde maatregelen in verhouding tot de ziekte die veroorzaakt wordt door het virus SARS-CoV-2 ?

“ Indien het kabinet de conclusies van het rapport negeert zullen we de weg naar de rechter niet schuwen” , verklaart initiatiefnemer en commissielid Pedro Kuit aan programmamaker Flavio Pasquino

Meer info over dit project is te vinden op:
http://bpoc2020.nl.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=sU3RysFkNwI