Boeiende rode loper reportage van veelbesproken docu World War C…

  Open with LBRY

Bekijk de hele documentaire hier: https://www.blckbx.tv/videos/wwc

Boeiende rode loper reportage van veelbesproken docu World War C…

NB: de docu heeft nu Nederlandse ondertitels.

De rode loper reportage is eindelijk af en absoluut een boeiend inkijkje achter de schermen bij de sneak preview van een unieke film.

Pathé Tuschinscki Amsterdam was donderdag 18 augustus “the place to be” voor iedereen die meer wilde begrijpen van de “Big Picture”. Een 1,5 uur durende documentaire van Nederlandse bodem ging voor een select gezelschap in première in de vorm van de sneak preview, omlijst door een kleurrijk programma, dat gehost werd door programmamaker Flavio Pasquino. Sietske Bergsma ging op pad met een cameraman om een mooie impressie te maken van de avond. Er wordt hard gewerkt aan de montage van de sneak preview dus heb nog even geduld…binnenkort is ie te zien.

De makers

Producent Jean-Jacques van Bemmel (Docsfair) en regisseuse Belgin Inal waren tot het laatste moment nog druk met de afwerking van de film. Belgin was zelfs zo druk dat ze geen tijd had voor interviews of pers tot op de avond zelf. Gelukkig kregen we de getalenteerde cineast wel nog voor de camera want Sietske was volhoudend bij de cameraschuwe filmmaker. Jean-Jacques spraken we wel al uitgebreid in aanloop naar de sneak preview en het interview met hem is hieronder te zien.

https://www.blckbx.tv/videos/we-leven-in-een-oorlog

Bijzondere gasten

Er was een select gezelschap aanwezig en dat had alles te maken met de beperkingen die de overheid heeft opgelegd aan zalen en bioscopen. Slechts 40 man mochten naar binnen in zaal 2 en dat oogde dus best een beetje leeg maar de pret was er niet minder om. Met een bonte club aan artsen, politici, burgerbelangenorganisaties en wetenschappers kon de 1,5 uur in alle rust bekeken worden. Naast reeds bekende mensen uit het kritische debat zoals Wybren van Haga, Gideon van Meieren, Bob de Wit en Jan Huurman slaagden de makers er ook in om vers bloed toe te voegen aan de film. Diverse mensen uit het Redteam waren te zien en ook Twan Houben was een verrassing. Laatstgenoemde gaf een boeiende interpretatie t.a.v. het roemruchte boek van Prof.dr. Klaus Schwab dat gaat over de Great Reset.

Alternatieve link

Indien de Nederlandse en/of Engelse ondertiteling in bovenstaande link - die verwijst naar onze site - niet werkt, kun je doorklikken naar deze Rumble link om de docu daar te bekijken.

https://rumble.com/vlfwcn-world-war-c-the-movie-that-opens-your-eyes....html

Evenwichtig verhaal

Wat wellicht het meest bijzonder aan de docu is, is dat het geen antivaxx film is en eigenlijk een heel evenwichtig verhaal. Zowel voor- en tegenstanders van het beleid en de vaccinatiestrategie kwamen aan het woord en daarmee is de film toegankelijk t
...
https://www.youtube.com/watch?v=8O0IC5atueQ