Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken

  Open with LBRY

Wat in 2020 begon met interviews in de auto, is met blckbx.tv uitgegroeid tot een volwaardig nieuwsplatform met interviews, documentaires, dagelijkse artikelen én drie keer per week blckbx today! Dit was niet mogelijk geweest zonder de continue steun van alle donateurs en vrijwilligers.

Die steun blijft essentieel. Wij ontvangen namelijk geen staatssteun of subsidies, we zijn en blijven onafhankelijk. Blijf ons daarom steunen, want samen met jou willen we blijven groeien om nóg meer impact maken. Met andere programma's, reportages en meer onderzoeksjournalistiek willen wij 'de onderste steen boven krijgen'!

Blijf ons steunen
https://www.blckbx.tv/doneren

---

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?
Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=I0LP4jPMCMA