blckcheck: Wordt er een infrastructuur gecreëerd voor een controlesysteem?

  Open with LBRY

In het BNNVARA-programma Filemon en de Complotten spraken programmamaker Flavio Pasquino en presentator Filemon Wesselink over een mogelijke toekomst waarin de overheid in een grote mate controle krijgt over ons leven door middel van een CO2-kredietsysteem.

Volgens Filemon hoeven we ons hier geen zorgen om te maken, maar Flavio denkt dat er momenteel een infrastructuur wordt opgetuigd die in de toekomst gebruikt kan worden voor een CO2-kredietsysteem. Klopt dat? Wij zochten het voor je uit.

Kijk ook naar blckbx today van woensdag 18 mei, die geheel in het teken stond van complotten:

https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-18

In deze aflevering wordt onder meer de Known Traveller Digital Identity (KTDI) besproken. Dit is een project van het World Economic Forum in samenwerking met onder andere de Canadese en de Nederlandse overheid en lijkt een opmaat naar een sociaal kredietsysteem.

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

---

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck...
...
https://www.youtube.com/watch?v=0TcL01-FOcg